Конкурсна комісія оголосила результати відбору керівників 24 ДП

 

Шляхом відкритого голосування члени конкурсної комісії визначили переможців конкурсу в 10 держкомпаніях. Зокрема, більшість голосів в ДП «Генічеський сольовий завод» набрав Олександр Адамчик, Криворізькому «Райагропроменерго» — Олег Фербей, Кременчуцькій міжрайонній коконосушарці «Міжрайшовк» — Ганна Хоменко. Переможцем конкурсу в ДП «Спецагролізінг» став Андрій Самченко, ДП «База відпочинку «Янтар» — Вікторія Онучко, ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу» — Віталій Войченко. У конкурсі в ДП «Конярство України» більшість голосів набрав Денис Птушко, в ДП «Ніжинський комбінат хлібопродуктів» — Мирон Скородинський, в ДП «Шовкорадгосп «Баришівський» — Володимир Братко, в ДП «Аграрні реєстри» — Сергій Клюца.

Відбір на посади директорів 14 підприємств буде оголошено повторно. Зокрема, на шести підприємствах жоден з кандидатів не набрав необхідної кількості голосів, ще на 8 не подали заяв або конкурсних пропозицій.

Комісію очолює Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський. До складу крім представників міністерства увійшли аудитори компаній MCGrecruitingBakerTillyAgriPersonnel. Конкурси на наступні ДП планується оголосити вже наступного тижня.

                                      

 

                                                                                         Прес-служба Мінагрополітики

 

Контакти

т.: +38 067 480 73 21

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.           facebook button psd48400 

Міністерство

mini 1