Відбулася нарада ЦСЕНСМ із директорами філій ДП

Крім того, було розглянуто існуючі проблеми у роботі кожної філії з метою оптимізації та підвищення ефективності діяльності підприємства.

Також було приділено увагу завершення посівних робіт, налагодження роботи з Українським інститутом експертизи сортів рослин на місцях, виконання виробничих програм та планів по сортодослідам.

Розірвання невигідних договорів, які були укладені ще за попереднього керівництва, та завершення реорганізації підприємства є пріоритетними завданнями на сьогоднішній день. Це питання аграрної безпеки України.

Під час наради було зазначено, що від часу минулих зустрічей спостерігається досягнення компромісу між керівництвом ДП та регіональними відділеннями. Однак, не всі філії ще розуміють необхідність роботи у команді. Досягнення спільної мети можливе лише за умови чіткої дисципліни та керованості, розуміння своїх прав та обов’язків, вміння нести відповідальність за свої слова та дії кожною зі сторін.

 

Контакти

т.: +38 067 480 73 21

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.           facebook button psd48400 

Міністерство

mini 1