Нарада ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу»

Головною темою обговорення стала зміна формату роботи підприємства у зв’язку з укладанням контракту купівлі-продажу зерна з ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» на 2015 рік. Також були окреслені головні проблеми, які потребують негайного вирішення – погашення заборгованостей, вчасна виплата заробітної плати, вирішення штатних питань та доцільного використання наявних земель, аналіз роботи неефективних філій, завершення процесу реорганізації підприємства. Наразі залишається невирішеною велика кількість юридичних проблем, які заважають нормальній роботі філій та ДП.
Окрім того, неодноразово зазначалося, що необхідно налагодити взаємодію та співпрацю між ДП, філіями та Українським інститутом експертизи сортів рослин.
Нова система має забезпечити якісно новий рівень роботи всієї мережі установ експертизи сортів рослин, оскільки в разі її зникнення Україна зазнає величезних збитків. Також вона має сприяти покращенню іміджу ДП у ділових та банківських колах.
Існуючі проблеми можуть бути вирішені лише спільними зусиллями, адже, як то кажуть, один у полі – не воїн. Партнерські відносини мають бути спрямовані на досягнення головної мети та реалізовуватися за чітко визначеними напрямками. Зрозуміло, що зміни завжди вимагають часу, однак у результаті всі мають навчитися планувати наперед, бачити результат своєї роботи у перспективі. Крім того, всі елементи системи мають працювати злагоджено: в Києві – адміністрування, на місцях – господарювання.
Проведення ґрунтовного аналізу роботи філій, інвентаризації у вересні дасть змогу виявити сильні та слабкі місця, а також – визначити шляхи подолання останніх та вирішення нагальних проблем.

 

Контакти

т.: +38 067 480 73 21

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.           facebook button psd48400 

Міністерство

mini 1