1. Одержати шляховий лист установленого зразка, пройти передрейсовий медичний огляд (при наявності медпункту).
2. При підготовці трактора до виїзду перевірити: технічний стан трактора, звертаючи особливу увагу на справність гальмівної системи, рульового керування, шин, дверних замків, приладів оснащення й сигналізації, склоочисників, правильну установку дзеркала заднього виду, а також на відсутність протікання палива, оливи і води, наявність інструмента та інвентарю, тиск повітря в шинах, заправлення паливом, оливою, водою, гальмівною рідиною та рівень електроліту в акумуляторній батареї.
3. Перевірку технічного стану трактора робити при непрацюючому двигуні і загальмованих колесах. Виключення складають випадки перевірки роботи двигуна, справності гальмівної системи й прийому трактора на ходу (особа; що приймає трактор, повинна знаходитись в кабіні тракториста-машиніста.
4. Виявивши несправності, що загрожують безпечній роботі трактора, і не маючи можливості їх усунути самотужки, доповісти про це механіку.
5. Виїжджати на тракторі, якщо технічний стан його не відповідає технічним умовам і правилам техніки безпеки, забороняється.
6. Перед виїздом із гаража одержати підтвердження механіка в технічній справності трактора. Без цього трактор випускати з гаража або залишати працювати забороняється.
7. Перед запуском двигуна трактора, затягти важіль стоянкового гальма, а важіль коробки передач поставити в нейтральне положення.
8. Пуск двигуна робити за допомогою стартера.
9. Заправлення трактора паливом виконувати при непрацюючому двигуні, варто пам'ятати, що необережність може викликати пожежу.
10. При відкриванні пробки радіатора оберігайте руки й обличчя від опіків.
11. У дощ, снігопад, та ожеледицю бути обережним при посадці в кабіну й виході з неї. Вчасно очищати бруд, сніг і лід із підніжок.
12. Виїзд трактора: брудного, без номерів або що має несправності, що загрожують безпеці руху, життю людей і збереженню вантажу, забороняється.

Контакти

т.: +38 067 480 73 21

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.           facebook button psd48400 

Міністерство

mini 1