1. До керування й обслуговування тракторів допускаються особи не молодше 18 років, що мають посвідчення на право керування трактором даної категорії.
2. Після зарахування на роботу, тракторист-машиніст зобов'язаний прийняти транспортний засіб по акту і виконувати тільки ту роботу, що доручена адміністрацією. Без дозволу й інструктажу робити роботу, що не входить в обов'язки тракториста-машиніста, забороняється.
3. Тракторист-машиніст механічного транспортного засобу зобов'язаний мати при собі:
- посвідчення на право керування трактором даної категорії й талон до нього;
- реєстраційні документи на трактор;
- шляховий лист, документи на перевозимий вантаж.
4. На території підприємства (у дворі, будинку, на підстанції)
- ходити, дотримуючи правої сторони, не перебігати шлях перед транспортом, що рухається;
- швидкість .руху транспортних засобів на території не повинна перевищувати 10 км/год, а в приміщеннях - 5 км/год .
5. Забороняється:
- керувати трактором у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.
- керувати трактором у хворобливому чи стомленому стані, якщо це може поставити під загрозу безпеку руху, а також під впливом лікарських препаратів,що знижують швидкість реакції й увагу.
- передавати керування трактором особам, що знаходяться в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння , а також під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції й уваги, у хворобливому стані чи у стані стомлення.
- передавати керування трактором особам, що не мають при собі посвідчення на право керування транспортним засобом даної категорії або не зазначеним у шляховому листі.
6. Курити тільки в спеціально відведених для цього місцях.
Помітивши порушення правил по техніці безпеки іншими трактористами або небезпеку для оточуючих, попередити цього водія й механіка про необхідність дотримання вимог, що забезпечують безпеку праці.
7. У випадку травмування або нездужання припинити роботу, сповістити про це механіка і звернутися в медпункт.

Контакти

т.: +38 067 480 73 21

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.           facebook button psd48400 

Міністерство

mini 1