Відбулися загальні збори працівників та пенсіонерів Кіровоградської СДС Кіровоградської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу»

Відбулися загальні збори працівників та пенсіонерів  Кіровоградської СДС Кіровоградської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу»

23 березня 2017 року в селі Новоселиця Благовіщенського району Кіровоградської області відбулися загальні збори працівників та пенсіонерів Кіровоградської СДС Кіровоградської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу» за участю в.о. генерального директора Державного підприємства «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу» Карпляка Романа Григоровича. На загальних зборах обговорювалося питання щодо відокремлення Кіровоградської СДС  від Кіровоградської філії ДП «ЦСЕНСМ» та створення відокремленого структурного підрозділу Благовіщенська філія ДП «ЦСЕНСМ», а також інші нагальні питання.

Контакти

т.: +38 067 480 73 21

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.           facebook button psd48400 

Міністерство

mini 1